ОО СДС Соколац – Одржани мјесни одбори Бјелосављевићи и Подроманија

Завршена је предизборна кампања Срспке демократске странке. Вечерас је одржана промоција одборничке листе СДС-а и кандидата за начелника општине Соколац Милована Бјелице у мјесним одборима Бјелосављевићи и Подроманија.

Кандидат за начелника општине Соколац Милован Бјелица, захвалио се свима на снажној подршци Српској демократској странци у протеклом периоду, додавши да ће на престојећим изборима остварити један од најбољих резултата. Он је додао да је у протеклом периоду локална власт урадила много тога како би побољшала услове живота у Сокоцу, а према ономе што је видио на терену у протеклих мјесец дана, и народ је то препознао. Посебно је срећан због чињенице да је становништво у руралним подручјима општине дало јаку подршку кандидатима СДС-а, додавши да је стопроцентно сигуран у нови начелнички мандат. Нагласио је да је веома битно да се локално становништво упозна  и са начином гласања да као претходних година не би дошло до великог броја неважећих листића.

mopodromanja30092016_2На скупу је било ријечи и о свим битнијим прокетима на подручју општине Соколац, који су урађени у протекле четири године. Према ријечима Бјелице,један од највећих пројеката на пордучју општине јесте Снабдјевање водом и канализација, којим је трајно ријешен проблем водоснабдјевања и отпадних вода на подручју општине Соколац. Поменут је и пројекат Систем даљинског гријања на биомасу са когенерациом, чијом реализацијом би се омогућило проширење топловодне мреже, као и пројекат Систем рјешавања водоснабдјевања,канализације, пречишћавања отпадних вода, заштите изворишта и животне средине .

mopodromanja30092016_3Како је навео у протекле четири године радило се много и на реконструкцији и санацији путева на подручју општине,а велики број насеља добио је нову расвјету и тротоар. На скупу су представили и кадидати СДС-а за одборнике у Скупштини општине Соколац, који су на најбољи начин покушали да приближе локалном становништву шта је оно што ће урадити или промјенити, уколико добију њихово повјерење.

Одборничку листу СДС-а ОО Соколац чине: Ненад Самарџија, Ведрана Кравић, Данко Вучетић, Младенка Пандуревић, Дејан Елез, Бране Витомир, Миодраг Дупљанин, Ивана Мојсиловић, Јована Солдар, Љубомир Ерић, Јована Лалић, Душан Дамјановић, Јована Вујичић,Огњен Војиновић, Жарко Косорић, Милица Арбиња, Самојко Петрић, Јадранка Јанковић, Мића Дебелногић, Младен Форцан, Бојана Беатовић, Стеван Батинић, Нина Марковић, Небојша Ђерић, Вук Јоловић и Миладинка Зекић.

Локални избори 2016 одржавају се у недјељу 2. октобра