Поруке у којима предсједник Градског одбора СНСД-а у Бијељини Недељко Ћорић тражи од бивших борца да “пљују” по његовим политичким противницима, “експлодирале” су на друштвеним мрежама у Републици Српској!

Судећи према порукама које је слао једном од припадника Удружења ветерана “Пантери” из Бијељине, Ћорић је плаћао по 200 КМ бившим припаднициима Војске РС да се обрачунавају са кадровима СДС-а и ПДП-а, прије свега Драганом Мектићем, али и Мићом Мићићем и Славишом Марковићем.

– Види, требао би почети јавно са прозивкама наших политичких противника. Оно си добро урадио за Мектића, настави тако. Почни јавно да нападаш градоначелника и Славишу Марковића. Чуо сам да је Славиша мутио нешто око Бање Дворови – пише у једној од порука.

Након што је добио одговор који му се није свидио, предсједник СНСД-а у Бијељини је напоменуо како плаћа 200 КМ мјесечно и даје печенице, те да би због тога ветерани требали почети правити фрку, а њега хвалити.

– Ја вас џаба нећу финансирати, мени треба подршка за изборе. Дзаба нећу давати паре – поручио је у поруци Ћорић.

Подсјећамо, “Пантери” су 10. фебруара оштро осудили дјеловање министра безбједности БиХ Драгана Мектића, затражили да престане са “антисрпским дјеловањем и нападима на Републику Српску”, и поручили да је “крајње вријеме да се почне бавити послом за који је плаћен и да се престане бавити политиком”.

Погледајте како је изгледала читава преписка.