Општински одбор Српске демократске странке Соколац озваничиће сутра, 7. септембра, почетак предизборне кампање за предстојеће опште изборе у БиХ.

Предсједник Општинског одбора Соколац Милован Бјелица и кандидати ове странке за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице бр.8 Младенка Пандуревић и Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице бр.3 Ана Маловић посјетиће штандове Српске демократске странке, гдје ће разговарати са грађанима. Посјета штандовима, који ће бити постављени код фонтане и супермаркета (ул. Цара Лазара), предвиђена је за 11 часова и 55 минута.

Активисти Српске демократске странке организоваће сутра и потписивање Уговора са народом – између кандидата Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукоте Говeдарице и НАРОДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

Овим уговором, који ће сви заинтересовани грађани моћи да потпишу на штанду Српске демократске странке, кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говeдарица обавезаће се народу да ће као предсједник свим срцем штитити Републику Српску, те да ће за њене грађане радити и само њима одговарати.