Поштовани,

Општински одбор Српске демократске странке Пале озваничиће сутра, 7. септембра, почетак предизборне кампање за предстојеће опште изборе у БиХ.

– Предсједник Општинског одбора Пале Бојан Нинковић и кандидати ове странке за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединиц бр.8 Соња Караџић-Јовичевић, Младен Копривица и Никола Благојевић посјетиће штанд Српске демократске странке, гдје ће разговарати са грађанима. Посјета штанду, који ће бити постављен на паљанској Променади, предвиђена је за 11 часова и 55 минута.

– Активисти Српске демократске странке организоваће сутра и потписивање Уговора са народом – између кандидата Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукоте Говeдарице и НАРОДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

Овим уговором, који ће сви заинтересовани грађани моћи да потпишу на штанду Српске демократске странке на Променади већ од 9 часова, кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говeдарица обавезаће се народу да ће као предсједник свим срцем штитити Републику Српску, те да ће за њене грађане радити и само њима одговарати.

Позивамо Вас да медијски пропратите овај догађај.

С поштовањем,

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ