Више од двадесет чланица Актива жена ОО СДС Источни Стари Град одржале су у петак састанак којим је предсједавала предсједница Актива жена ОО СДС Источни Стари Град Јелена Малетић.

Састанку је присуствовао и предсједник ОО Бојо Гашановић. Узимајући у обзир да је ово први пут да се организује састанак Актива жена овог општинског одбора показала се ефикасност и транспарентност у раду, те врло позитивна енергија у креирању активности рада овог општинског Актива жена СДС-а.

На дневном реду је била и тема Час за женски глас гдје је присутнима прочитано “Писмо драгом” те су чланице имале прилику да кандидују одређене проблеме.

Предсједница ОО СДС Источни Стари Град Јелена Малетић упознала је чланице са досадашњим активностима и радом Актива жена СДС Републике Српске, те са раније проведеним изборима на којима су за предсједницу и потпредсједницу Актива жена изабране Весна Адамовић и Младенка Пандуревић.

Предсједник ОО СДС Источни Стари Град Бојо Гашановић истакао је значај жена у јачању странке , те присутне чланице упознао са припремама за предизборну кампању.

Креативност и радну енергију чланице Актива жена ОО СДС Источни Стари Град и исказале су обиљем идеја и приједлога које ће реализовати у наредном период.

Актив жена ОО СДС Источни Стари Град донио је и закључак да се интензивира одржавање састанака овог Актива, јер је исказана воља и енергија за радом, те спровођење зацртаних идеја и приједлога.