„Коалиција `Савез за Пале`, како је јединствено почела предизборну кампању, тако је и завршава“, речено је данас на конференцији за новинаре представника Коалиције “Савез за Пале”.

Носилац листе СДС-а за одборнике у Скупштини општине Пале Бојан Нинковић изразио је наду да ће на локалним изборима 2. октобра побиједити Коалиција „Савез за Пале“, окупљена око заједничког кандидата за начелника Миодрага Ковачевића . Нинковић наглашава да су све пројекте које су обећали реализовали и грађани су упознати са јасним програмом и досљедном политиком развоја и градње Пала.

Генерални секретар ПДП-а Мирослав Брчкало истакао је да је Коалиција „Савез за Пале“ водила достојанствену и позитивну кампању и нису се бавили својим политичким противницима већ су говорили о приоритетима у наредном периоду.

„Успјели смо поднијети извјештај грађанима Пала о обећаном и урађеном у претходном периоду. Можемо констатовати да смо, упркос тешким временским приликама у којима смо радили, највећи дио својих обећања успјели испунити“, рекао је Брчкало.

prespale30092016_2Брчкало наглашава да је током кампање представљен програм који се базира на равномјерном развоју општине, са акцентом на новоизграђена насеља, на подршци вишечланим породицама, на подстицају у запошљавању у реалном сектору, омогућавању свим свршеним дипломцима са подручја општине Пале обављање волонтерског рада и полагања стручног испита и подршци развоју пољопривреде и туризма.

„То су неки од наших проритета у наредном периоду, а наставићемо да изграђујемо игралишта, паркове и садржаје за наше најмлађе становнике“, додао је он.

Брчкало је увјерен да је ова коалиција водила исправну кампању и нада се да ће то грађани знати цијенити 2. октобра и подржати заједничког кандидата за начелника и одборничке листе „Савеза за Пале“ Миодарага Ковачевића.

prespale30092016_3
Кандидат за начелника Пала Ковачевић захвалио је коалиционим партнерима за подршку оцијенивши да су водили позитивну кампању која није изазвала ниједан негативни ефекат нити подјелу у народу.

„Оно што смо представили у нашем програму наишло је на позитивне реакције и сигурно је да ћемо однијети убједљиву побједу и имати стабилну скупштинску већину“, поручио је Ковачевић.