Путеви у РС јесу поприлично пропали, али не и ЈП “Путеви”, гдје је в.д. директора Ненад Нешић, који је, истовремено, и самопроглашени власник тог Јавног предузећа. Јер у ЈП “Путеви” новца има за Нешића, а за путеве, њихово редовно одржавање, ионако нико поодавно не брине.

Писао сма о бројним криминалним Нешићевим радњама, али он је, премда високи функционер ДНС-а, под заштитом Драгана Лукача, министра унутрашњих послова, тако да наставља немилосрдно да пљачка “Путеве РС”.

Нешић је, осим бројних објетака које гради новцем што га је отео, купио и два стана у Будви – један од 40м2, а други од 61м2. А и базен је ту. Ко би ишао до плаже?!

Цијена ситница – свега 250.000 евра за оба стана у елитној згради. Јер, Нешић је “елита”, припадник бескрупулозне пљачкашке групације која немилосрдно арчи државни новац.

И да би се и показао као „газда“ – станове је платио кешом. Како је новац изнио из БиХ, сасвим је друго питање. На које би МУП требало дати одговор – Ок, ово са МУП-ом је била шала мала, јер имају они преча посла.

Недавно је купио и мерцедесов џип за свега 120.000 евра. Има се може се!!!

И да најавим – ускоро иде и наставак приче о асфалтирању приступних путева и путића кућама и помоћним објектима Нешићевих гласача.

До тада уживајте у погледу на Нешићеве станове у ексклузивним објектима у Будви.