Поштовани грађани,

кандидат сам Српске демократске странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 8. Свјесна све теже ситуације у мојој Изборној јединици, али и у читавој Републици Српској у којој се више од деценије не виде позитивни помаци, напротив, све је више незапослених и сиромашних, прихватила сам приједлог странке да ме кандидује за посланика. Стога, уколико ми укажете повјерење, као будући посланик залагаћу се за поштовање Устава и постизање програмских циљева Српске демократске странке, од којих су најважнији:

• Економска политика,
• Финансирање јавне потрошње искључиво из изворних прихода,
• Образовни систем у функцији привреде 21. вијека,
• Запошљавање као приоритет,
• Пензионерски живот достојан живљења,
• Равномјеран развој свих дијелова РС,
• Социјална заштита.

Шанса за пристојан посао, афирмативни амбијент за предузетништво, безбиједност за нас и наше породице, позитивна средина која пружа могућности за живот достојан човјека – то су циљеви који морају да постану стварност. И постаће, јер желимо да овдје останемо.

Као предсједница Координационог одбора Актива жена СДС Изборне јединице 8 и потпредсједница Актива жена СДС РС залагаћу се посебно за веће учешће жена у друштвеном и сваком другом развоју, као и побољшање њиховог положаја и афирмацију права жена уопште.

Као мајка, која настоји прије свега да буде примјер својој дјеци, не волим да обећавам ништа што не могу испунити. Зато ћу вам обећати само да ћу радити савјесно, одговорно и у интересу свих нас, као што сам и до сада радила сваки посао који ми је био повјерен. Своју будућност и будућност моје породице видим у Републици Српској и вјерујем да још увијек није касно да се Српска врати народу.

Заједно ћемо је вратити! СвиЋе!