Кандидат Коалиције „Савез за Пале“ за начелника општине Пале Миодраг Ковачевић рекао је данас да су грађани препознали СДС и његове кандидате као политичку партију која је развиојала ову локалну заједницу.

„Мислим да смо у једном тешком времену у протекле четири године одговорили задатку и урадили пројекте које су грађани подржали“, казао је он.

Ковачевић је истакао да је атмосфера на свим предизборним скуповима била позитивна и нада се да ће се и крај кампање завршиути у позитивном свјетлу.

skuppale29092016_2

„Жеља ми је да избори прођу на најбољи начин, да то буде празник демократије и да грађани изађу на изборе и покажу своју вољу“, казао је он.

Носилац листе СДС-а за одборнике у Скупштини општине Пале Бојан Нинковић рекао је да су данашње дружење са грађанима организовали јер су тако и почели предизборну кампању и тако желе да је заврше у разговору са грађанима.

skuppale29092016_3Нинковић је истакао да сви сусрети са грађанима и предизборне трибине показују да ће СДС и њихов кандидат за начелника Миодраг Ковачевић побједити на предстојећим изборима.

skuppale29092016_4

„СДС има досљедну политику, јасних и конкретних програма, политику обнове и борбе за институције које припадају свим грађанима“, казао је он и додао да су грађани већ одлучили да 2. октобвра дају глас СДС-у.